HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Friday, 1 February 2013

Hari yang Meletihkan

Start masuk f5, aku dah tak boleh main2 macam f4.. Why? Tahun ni SPM, dengan tuisyennye, kawad kaki, bertugas.. Erghh! letih kut.. Tahun ni baru belaja2 cara2 nak kawad kaki.. Hahaha, aku tak pandai cara nak jalan.. Susah, but aku akan jadikan ianya senang.. Tahun ni RENJER PUTERI MUST WIN! Mesti kalahkan kadet polis, krs dan lain2. Doakan kitorang berjaya! AMIN..
Esok pula kena bersihkan koperasi (aku ajk koop).. start pukul 8.30 a.m.. Lepastu pukul 9 pagi kena cat kelas.. Tak sabar nak cat kelas, maklumlah, sebelum ni mana pernah buat kerja2 macam ni! Seronoknya! Tahun nikan, memang tahun cat kelas.. Mula budak f5 kelas sains yg nak buat, lepastu macam wabak ni merebak. budak f4 pun buat juga.. Wow, tahun ni memang awesome!
Tadi, ada ceramah tentang idola aku, Rasulullah S.A.W. Banyak maklumat yang aku dapat dari majlis ilmu ni. Lepas tu, ada kumpulan nama Mahibbin kut, tak ingatlah, pelajar UIAM, semuanya lelaki. Hehehehe, gatal sekejap.. Muahahaha.. Kawan aku minta signed salah seorang dari kumpulan tu.. Dia cakap lelaki tu ada lengsung pipit dan hensem. Bagi aku biasa je.. Hahaha, sorry kawan.. =D

P/S : Lepas habis SPM nanti aku nak buat GA.. InsyaAllah =D

No comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen