HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 11 February 2013

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0



nak join? kilk banner :)

Saya nak doodle dari Alif sebab doodle yang dia buat memang cun! Matanya, baju, rambut, memang awesome! Jeles aku.. huhuhu..
 


Saya pusing2 kat blog alif, and ternampak doodle yang dia buat. Salah satu contohnya, kat atas nilah..Cun kan????? Saya nak juga.. ;) Alangkah indah kalau aku boleh buat doolde macam ni! Alangkah indahnya lagi kalau aku dapat doodle dari Alif.. Hehehe..

Warna mata yang saya nak adalah warna ungu..

1 comment:

  1. salam ziarah..

    terima kasih di atas permintaan anda, insyaallah alif akan penuhi semua permintaan...

    rajin2 jenguk blog alif ismail yea ...

    ^_^

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen