HOME TIPS DASHBOARD GIVEAWAY JUALAN DRAMA

Wednesday, 13 November 2013

Pelakon LelakiPlayboy Itu Suamiku Dikritik

 Sinopsis Playboy Itu Suami Aku - Akasia TV3

Ingatkan selepas taamat drama Love You Mr Arrogant, cerita Playboy Itu Suami Aku best.
Rupa-rupanya sebaliknya.. Punyalah bersemangat nak tengok drama terbaru ni..
 Yalah, kan ramai orang kata novel dia best, walaupun aku tak pernah baca lagi..
Maybe cerita ni menarik, tapi pelakon2 kut yang kurang mengancam..
Bila tengok episod 1-3, aku tak suka dengan heronya tu..
Gaya percakapan dia buatkan aku nak tukar channel je..
Huhuhu, tapi walaupun pelakon utama tu dikutuk, dia tetap berfikiran positif taw!
Tak percaya??
Ini buktinya



 

komen Sharnaaz Ahmad mengenai drama ini.

kredit to : SINI

4 comments:

  1. Tapi cute jgk kan bila tgk lelama..ehe..watak dia sama mcm jerry yan dlm meteor garden dulu..hehe..

    Singgah dan folo blog madihah kembali :)

    ReplyDelete
  2. haha, sy tengok episod 1 dah rasa malas nak tengok dah. betul tu, cara hero tu ckp rasa nak tukar channel. tapi apa2 pun mungkin betul mcm kata sharnaaz tu. :)

    ReplyDelete
  3. Belum tgk lagi cerita ni. Hihi :D

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap dibalas..