HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 27 November 2013

Hari Terakhir Sebagai Pelajar








Hahahaha, masa paper Biologi yang terakhir, kitorang dah buat countdown..
Budak kat dewan keluar lambat sikit. Lepas aku dah turun, budak dewan menjerit..
Budak lelaki yang dah keluar pula conteng baju dorang.. DAEBAK!!
Disebabkan semalam adalah last day, kitorang tangkap gambar banyak sangat! Tapi tak boleh nak tunjuk semualah.. Buat malu je.. -_-
Kitorang berborak lama gile.. Lepas SPM, nak cari kerja kat mana, nak ambil lesen ke?
Kalau saya, mestilah nak ambil lesen dulu.. Baru boleh merayau dengan kawan2.
Tak sangka dah habis SPM. Tak payah pakai baju sekolah naa
Hari ni gue nak hantar buku teks.. Pukul 8 pagi nak pergi sekolah, tapi sempat lagi online kan?
Bahagianya hari ni~~

2 comments:

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen