HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Thursday, 28 November 2013

Baju Untuk Dijual!



Baju ni sebenarnya tak pernah pakai langsung! Baju ni comel sangat!!!!!!
Dan juga FREE SIZE.
Disebabkan saya tak pandai tangkap gambar, so kalau tak cantik gambar ni, buat bodoh je eh? XD
Kalau nak beli, baju ni ada sehelai je..
Kalau berkenan,  silalh beli.. Heheheh
Saya jual harga RM 10.00.
Tak termasuk harga post ye..
Kalau nak beli, PM saya kat Facebook saya

1 comment:

  1. nice jugak dress tu tap sbb free size rasa nye tak padan gan sye..sye pkai xs or s
    done click nuffnang awak

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen