HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 27 July 2013

Rindunya kat blog ni.. dan ECS

Mentang-mentang nak dekat trial, blog terus dilupakan. T_T
ok, kita masuk topik lain.. Bukan topik raya, shopping raya, semuanya tentang raya.. NO NO NO!!
Ianya tentang ECS : Eksplorasi Cabaran Sejarah.. Benda ni baru diperkenalkan. tak tahu bila sebab tak ingat pun.. Dalam ECS ini tajuk sejarah untuk form 4 dan form 5.. So, memang baguslah bagi siapa yang mengantuk belajar sejarah itu..
Korang boleh main soalan dalam ECS ni.
Akak itu kata permainan ini lebih kurang macam sahiba kut..
Ini laman web dia
http://www.eksplorasi-cabaran.com.my/

Nak download itu bukan percuma, tapi kena bayar dulu eh..
aku beli ECS ni dengan harga RM38.00
ECS ni memang memberi banyak manfaat kepada budak SPM.
Sampai itu saja aku boleh cakap tentang ECS ni..

Doakan saya dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM dan trial SPM!!! =)

1 comment:

  1. i wish you succeed with flying colors dalam SPM. do regular revision. know what you aim :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen