HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 1 July 2013

Mula-mula Aku Fikir Twilight Membosankan!!

 Twilight (film) 62
Seriously, first tengok twilight Saga Eclipse aku tak faham langsung cerita ni. AKu tengok muka Edward pun takdelah hensem seperti orang cakap.  Cerita ni terlalu "dewasa"

Bila cerita ni keluar kat tv3, yang pertama tu, nak juga try tengok.. Ok, baru aku tahu. cerita ni memang best~
Tapi, ending dia.. hmphh.. aku tak puas tengok.
disebabkan tak puas tengok, aku cari cerita ni kat kawan2 aku..
hohoho.. hari ni aku dapat semua cerita Twilight.. Hingga cerita ni tamat..
tapi dia bagi kat aku yang takde sri kata.

Nanti lepas habis SPM, kumpul duit, cari cerita Twilight.
Baru ada srikata..

No comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen