HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 21 June 2014

Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

saya takde twitter.

Pengalaman pertama dengan Nuffnang bila dapat CPC (Cost-per-click) Campaigns. Seronok giler walaupun tak setinggi blog2 lain. Bersyukur. Heheh ^_^
Tq sebab klik iklan Madi ni.


Setahun lebih menunggu, selepas hantar ticket, update pasal nuffnang dengan rujukan daripada entry ini ---> TIPS NUFFNANG 
memang banyak membantu. 
Akhirnya dapat juga CPUV Campaign ni. Setakat ni tak pernah cashout lagi.

 cpuv pertama.

Lepastu rezeki datang lagi. Alhamdulillah  Nilai rm3 memangla tak banyak, tapi lama2 jadi bukit kan?





Kak Shida ada terangkan kat blog beliau, tapi Madi tak faham. Hehehehe.. ^_^ Apa fungsi bintang2 ni eh?

Jadi, setakat tu jelah pengalaman Madi sebagai newbie. Event memang tak pernah pergi sebab umur masih di bawah jagaan ibubapa. Hahahahahahaha..




14 comments:

  1. Teringin gak nak join segmen ni. Macam tgh hot je hehe

    ReplyDelete

  2. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking senarai perserta dari Segmen I Love Nuffnang by Dunia Sebenar Shida.. Semoga berjaya, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  3. salam Madi :)
    fungsi bintang2 tu ikut kefahaman kak shida dia mgikut bgimna atau setiap iklan 3 pnjuru tu bkerja..kalau kate bntg full mksudnya iklan bhgian tsebut plg byk org klik..atau jd phatian dalam blog madi :)

    thanks atas perkongsian madi..thanks juga sebab sudi join ya :)
    gudluck madi..kak shida BW ya :)
    ~ www.duniashida.com

    ReplyDelete
  4. salam. alhamdulillah dapat jugak cpuv akhirnya kan?

    dari segmen yang sama :)
    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen sama..
    salam ramadhan..good luck n all the best ^^

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama..
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
    good luck :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..
    Blogwalking dari segmen yg sama
    Segmen I Love Nuffnang Forever! Cintaku berbling-bling!!
    Fungsi star kuning tu ialah kadar org klik iklan kita. klo byk org klik star tu akan kuning
    Selamat menjalani ibadah puasa
    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    ReplyDelete
  8. Hehe goodluck Madihah. Ada kemajuan tu cambest je dah pernah dapat cpuv. Meh baca entry Nad pulak :)

    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan..siinggah dari segmen yg sama :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen