HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 11 June 2014

Bollywood VS Kpop

Embedded image permalink 
VS

Gambar just perhiasan saja

Lol, kepada peminat hindustan or kpop, jangan bash pula entry ni. -_-
Madi buat entry ni sebab???

First, Madi minat giler2 dengan Hindustan dan Kpop.

Hindustan
Minat sejak kecil lagi. Masa tu mak ayah dah beli tape hindustan ni. So, memang dah jatuh cinta dengan filem2 Hindustan. Rasanya ramai yang tengok filem Hindustan ni dari kecik kan?
So, dari umur 7 tahun maybe sampai 18 tahun Madi jadi peminat setia Hindustan ni. Lama kan?
Cerita hindustan tengok banyak kali pun tak bosan.

KPOP
Dari form 3 baru minat sebab kawan pengaruhi Madi. Tq kawan.
Lagu kpop memang best sebab lagu dorang berjiwa muda. Cerita pun best, tapi sesetengah cerita tu bila tengok banyak kali bosan. And now, dah berhenti tengok cerita Kpop sebab dah tak banyak cerita best.

So, Hindutan lah yang terbaik bagi Madi sebab Madi memang setia dengan Hindustan ni. 
Bagi korang tak tahulah. ^_^

4 comments:

  1. Zumal pun tengah tunggu citer Hindustan jap lagi :)

    ReplyDelete
  2. High 5 sekali ^^ hihi Anies pun minat both.. Kalu citer hindustan tu, tgk berpuluh kali pun, tak akan pernah bosan. The power of hollywood haha Tapi, kpop still going on XD

    ReplyDelete
  3. Oooo peminat hindustan ke...ada gak cerita hindustan yang kita suka...tapi dah lam atak tengok..

    ReplyDelete
  4. kalau diantara kpop dengan hindustan, saya pilih kpop, tak minat sangat hindustan ni. kalau yang best, baru tengok. (:

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen