HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 12 June 2013

Bulan puasa nak dekat! Seronok kan?

Periksa dah habis! Tapi SPM belum lagilah~
Bulan puasa pun tinggal lagi beberapa hari lagi nak puasa..



Tak sabar nak solat tarawih, makan bubur lambuk, pergi paa. ehem ehem.. Lapar pula perut ni  
Jangan lupa puasa penuh ya! terutama lelaki! Perempuan memang diberikan keistimewaan.. Tak boleh puasa penuh.. tapi kena gantilah! Aha? dah ganti puasa sebelum ni? Kalau belum, cepat-cepatlah ganti!
Jangan membazir makanan tahu! Ingatlah dekat orang yang tak cukup makanan!!!
Siapa dah beli mercun? XD
Walaupun mercun tu best untuk dimain, tapi bahaya.. Nanti masa bulan puasa, keluar pula berita ada budak putus jarilah, putus kaki, tangan melecur.. Hish, jangalah ada lagi perkara macam tu!
 Siapa dah ada baju raya? Angkat tangan!!
Aku dah ada.. hehehe.. Warna ungu!
OK, itu saja.. Nak dekat exam ni, memang jarang nak buka blog walaupun hatiku membara nak buka!!!!

Hari jumaat ni KIM JONG KOOK NAK DATANG MALAYSIA!! kawan aku pergi. aku nak ikut

Ada gosip mengatakan Running Man nak datang Malaysia! OMG, yang ni wajib pergi! =D





9 comments:

  1. wah tak sabar nak puasa,samalah :)good luck ya dik :)

    ReplyDelete
  2. aik.. mcm lain je mksd seronok dia tu... hmm..

    ReplyDelete
  3. besnya kan musim puasa . semoga sama2 dapat beribadah dengan lebih khusyuk pada tahun ni . In Sha Allah ...

    ReplyDelete
  4. hana puasa pun xtau bila.. hehe tengah menghitung hari untuk kerja pertama. lain2 xambik tau dah.. kena tengok kalander ni

    ReplyDelete
  5. macam mimpi je ramadhan dah nak muncul. huhu
    btw, happy becoming fasting. hehe

    ReplyDelete
  6. kita baju raya tak beli lagi..lek la dulu..hehe

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen