HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 9 December 2015

Pelbagai Corak Henna

Salam,

Hari ni nak cerita pasal henna. Hohoho. Sekarang kan musim kahwin, so pegantin perempuan and yang bukan pengantin pun berebut-rebut nak buat henna kat tangan ni.

Madi nak corak ni? Ada nak bagi free service kat madi tak? Hehehe. xD

inai, henna, corak inai, perkahwinan, design henna, inai putih


Memang lawa kan corak2 sekarang? Kat bawah ni pelbagai design yang korang boleh buat.




 

Model Farahanim Razak

Kalau naak buat corak janganlah berlebih-lebihan. Sebab buat benda2 macam ni ikut agama lain.

Tapi zaman sekarang dah advance sangat, sampai dah ada color. 


Hmm, tapi color putih ni tak tahu la sah atau tak. Jangan tanya madi eh? Huhuhu



Semua gambar ni saya ambil kat GOOGLE

9 comments:

  1. Hi . Nice entri . Ika suke bunge² , lembut gituu . Jangan lupa jalan blog ika ainiezulaikha.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Henna wana putih tu nampak style lawa mcm maria farida kawen dia guna wana putih tu sebagai inai dy lawaa..Tq kongsi :)

    ReplyDelete
  3. Ustazah saya cakap inai lukis ni sama hukum dengan tatu.. walahualam.. :) saya tak berapa pasti tak nak la bawak ajaran sesatt... hehehee XD

    ReplyDelete
  4. Maaf tegur. Mengikut yg saya belajar, pakai inai bercorak macam ni haram hukumnya tak kiralah coraknya sikit atau banyak :)

    ReplyDelete
  5. wah cantiknya.... kreatifkan jemari pengukir tu ...teringat masa pregnant dulu, mengidam pakai henna hehe

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen