HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 7 December 2015

Collaboration with Zalora








Salam.

Memang rezeki sebab dapat bekerjasama dengan Zalora.

Madihah dahla lama tak aktif blogging, tup2 dapat tuah ni. Alhamdulillah. Terima kasih Cik Norain sebab pilih blog madihah ni.

Zalora nak kita buat entry pasal something, macam fesyen, makeup and others. Ikut apa draft yang dia bagi. Senang je kerja dia suruh kita buat.

Lepas dah siap karang ayat, bagi draft tu sebelum publish, Kalau Zalora puas hati dengan post kita, kita boleh publish and dia pun bagi la voucher rm100 tu. Hehehe.

Madihah dah guna and sedang tunggu barang sampai depan rumah je.  Siapa yang tak suka dapat voucher kan? ^_^

Ini entry yang Madihah buat tu: Fesyen Casual Muslimah Terkini  Jemput baca ye. =)


5 comments:

  1. Salam, awak. SR pun ada dapat voucher Zalora. Tp boleh tau tak nak letak code tu kat mana? Bahagian delivery section tu nak click apa ye? Cash on delivery ke or other else?

    Harap awk boleh bantu. Thank you :)

    ReplyDelete
  2. tahniah Madihah, best kut bila dpt peluang collaborate dgn zalora. Murni pun dah update entry beberapa minggu yg lpas mengenai hijab.

    ReplyDelete
  3. alhadmulillah.sy pun dapt.
    dan mmg dah guna voucher rm100 tu..
    sy pilih beg..hihii

    ReplyDelete
  4. wah...tu rupanya dapat voucher tu ye..tahniah.. :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen