HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Sunday, 27 October 2013

Macam mana Nak letak iklan Churpchurp?



Straight to the point jelah?
Disebabkan aku dah lama tak buka churpchurp, aku pun dah tak faham macam mana nak copy gambar and share di blog aku ni..
Mula2 aku tekan earn more, lepastu ada 3 step
Hah?????? Aku tak faham cara baru ni.
Ada sesiapa yang boleh ajarkan tak? T_T

4 comments:

  1. senang jee! kena copy link and dia punya hashtag
    ayat tu hentam je apa2 lepastu paste dekat facebook!

    ReplyDelete
  2. ok..akak dh buat tuto yg x seberapa. boleh la tgk..klu x fhm bleh tny ek..

    http://kisahkita-story.blogspot.com/2013/10/cara-nak-letak-iklan-churpchurp-dalam.html

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen