HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 25 February 2017

Shopping at NU Sentral (Typo, Sword Art Online)


Assalamulaikum readers.

Disebabkan semalam, sabtu dah bosan yang teramat, Madi pergilah NU Sentral yang kat KL Sentral tu. Pergi sorang2 je sebab takde siapa nak teman + memang suka jalan2 sorang.

Sebab NU ni ada GSC, malam tu dah decide nak tengok Sword Art Online Ordinal Scale. Sebab takde geng perempuan yang minat anime ni, kenalah tengok sorang2.


          Rating: 10/10

Siapa yang tak tengok lagi movie ni, baik pergi tengok sebab feeling tengok kat cinema dengan online lain. 

Lepas dah habis tengok tu, jalan2 la satu NU tu. Madi dah aim nak pergi TYPO. 

CR: Kingsmen Malaysia










Harga agak mahal bagi student + penggangur macam Madi ni. Barang yang TYPO jual ni macam Tumblr stuffs la. Lawa sangat2. Siapa yang nak cari fairy lights, words yang ada lampu2 tu, Madi recommend kat sini. Harga tengok semalam untuk words lampu2 tu RM3O satu. Kalau tak faham jugak apa benda tu. Boleh usha gambar bawah ni:

Lepastu singgah Mc Cafe sebab cafe sedap2 belaka. 


Latte Caramel (Small)

Kalau singgah Mcdonal yang ada Mc Cafe ni, wajib beli satu. Tak kisahlah perisa apa kan. Actually teringin nak jadi Barista hehehe.




1 comment:

  1. Oh dear! Bestnyaaa TYPO tuh! Seriously, suka gila masuk tempat tempat macam tu and spend time sorang sorang belek semua benda. Heaven gila! Hehehe... Part yang last tu, sebenarnya teringin nak jadi barista (tetibe) hehe.. Nanti bukak cafe hipster, tell me okay! 😁

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen