HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Friday, 25 July 2014

Hidupku di negeri orang

Assalamualaikum readers.

Ehem ehem, Madi baru je balik dari KPMIM or Kolej Profesional Mara Indera Mahkota, Kuantan.
Hidup kat sana?
Charlie, monyet . First time jumpa Charlie, rasa seram giler sebab kawan dah kena. Kesian..
Tapi life kat situ not bad lah. Yelah, daftar waktu bulan puasa, orientasi time bulan puasa. PENAT okay.
Madi ambil jurusan Diploma Computer Networking. Hahaha, nak nangis  okay. Mula2 belajar memang susah lagi2 subjek Progamming. Asyik kena marah dengan Madam Bel je. Sebab? susah subjek ni. Huhuhu. Tapi bila dah masuk sem2, ohh baik je Madam Bel ni, kelakar pulak tu. Hahaha, dalam kelas agak garang tapi luar kelas baik. <3

Makanan kat sini boleh tahanlah. Motif cakap macam tu?
Sebab makanan kat KL ni lagi sedap. Bak kata Ustaz Wan , budak Selangor ni sosial sosial. xD
Kat KPM ni atas bukit, sejuk sebab angin banyak juga.

Kat KPM ni straight sikit peraturannya. Balik sebelum pukul 7malam. Keluar pakai baju kurung. T_T  Kitorang pernah kena tahan ID sebab balik selepas pukul 7pm. Hahaha, sumpah taknak buat dah.

New update: KPMIM PERCUMA?





3 comments:

  1. Singgah sini sebentar =)

    Tengah kumpulkan blog blog blogger yang sedang belajar dekat KPM seluruh Malaysia yang 6 tu. =)

    Mudahkan adik adik yang nak further study dekat KPM KPM ni untuk tahu serba sedikit tentang KPM berkaitan. =) KPMBPian last sem kat sini =)

    ReplyDelete
  2. salam, kak saya nak tanya akak belajar network kat sini okay tak? ada tak akak masuk pertandingan IT dekat kpm thanks>> :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen