Staycation di Regalia Residence

Salam readers. 

Pada 12 & 13 May, kitorang ada buat Bridal Shower untuk salah sorang officemate. Nikah bulan 8, so sebelum bulan Ramadhan ni, kitorang decide nak spend time sama2. Nanti dah habis kontrak kerja, susah nak lepak dah.

So, lokasi yang kitorang pilih ni dekat Kuala Lumpur je. It's Regalia Residence / Suites. Ni lebih kurang macam apartment sebab ada dapur. So nice right? 

12 May 2018

Semua berkumpul di Sunway Putra Mall dulu and then terus gerak ke Regalia naik Grab. Hujan lebat kut petang tu. Huhuhu. Check in pukul 3:00pm, tapi kitorang lambat sejam.

So dah check in, and believe me, lift sangat lambat! Ada 4 lift, tapi useless. 



Kitorang book 2 katil king and 1 sofa. Luas sangat and puas hati dengan bilik ni. 


View bilik kitorang. 





Yang macam air terjun ni, atas dia kolam mandi. 

Let's get started!!





13 May 2018


Kolam di tingkat 37. Ni dalam 10 pagi.  Kitorang mandi di tingkat 5 je.

Harga 1 malam:
RM250.00, view KLCC

Overall puas hati dengan Regalia ni, cuma lif tu kena tambah baik lagi. Bayangkan kitorang check out pukul 12pm, tapi sebab lift yang lambat, kitorang sampai lobby 1.00pm. Berpeluh kau tunggu lift je. 
Tempat ni still baru lagi and malulah kat foreigener. Foreigner ramai kut tidur sini. 








1 comment:

  1. never tried before tp mmg ramai yg selalu pegi sana. teringin nak try, well at least for one night.

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.