Insta shop lambat post

Wednesday, June 17, 2015
Salam.

Nak post kat sini juga, tak kira!

Madi bayar rm90 untuk 2 handbag. 1 untuk mak, 1 untuk saya. Madi bayar 8/6/2015.
Mula2 cakap nak post 10.6.2015.  Oklah kan. Tunggu punya tunggu sampai sekarang barang tak dapat lagi. Dah tanya kat wechat 2 kali, bila nak post, tu pun tak reti nak balas.

Serius sakit hati. Bila buka insta dia, ramai komen dia tak post barang2 yang dorang order. Pergh, duit nak cepat je, post lambat. Tahulah customer ramai, tapi balaslah msg tu.

Kalau budak2 hot yang buat insta review, laju je dapat barang. Customer ni lambat pula dapat barang. Manusia2 yang buat insta review tu bukan je dapat duit, malah dapat barang lagi. Kenapa dorang laju je dapat barang? Orang yang beli dengan dia ni, tak reti2 nak post??

Contoh orang yang review insta   https://instagram.com/lefiucious/

 Princessmeenie
 Elcah


 Syada Amzah

Mawar Rashid

Ni gambar orang yang komen kat insta  https://instagram.com/lefiucious/




Ergh, kalau lambat sangat serius nak duit tu balik. -_-  Lain kali tak nak dah beli dengan dia ni. Menyesal sangat!

2 comments:

  1. Urmm tu la pasal nak cari untung je...klu xnk layan baik tayah amik duit kan hehe

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.