Review Mistine BB Baby Cream


Okey, Madi dah beli lama, tapi jarang pakai.. ^_^

BB cream ni made in Korea, ada SPF30 (melindungi wajah korang dari sinaran uv).


Pakai semua ni tak timbulkan jerawat pun. Kala korang berpeluh, bedak and bb cream ni tak cair pun. Malah, lebih lawa lagi adalah. BUKTINYA, Madi lah salah satunya.. TAK TIPU ok!
tesktur dia pun lembut.. Confirm korang asyik nak pegang je pipi korang..

TESTIMONI LAIN :

Kalau nak banyak lagi, tengok sini. 




2 comments:

  1. Natural color. kita suka...

    ReplyDelete
  2. wah...hihi..kalau nak soh cik akak pakai BB nie...esok lusa tak terpakai..hihi

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.