Yeah! Dapat topi Leesang

Saturday, March 01, 2014

Pergi Kenanga kat Jalan Hang Tuah pakai baju tu. Tudung free dari Segmen Tudung Bawal by Nabilabiela.
Tudung bawal tu dari LeRosesTudungBawalTerkini . Lawa sangat tudung2 kat situ. ^_^

Baju fishtail beli  di wonderbutik and Madi padankan dengan kimono cardigan. Beli kat Rasta TTDI. Memang murah kalau beli kat situ. =D

Ok, barang kat Kenanga memang murahhhhhhh! Rambang mata kut. Tapi, last2 Madi beli topi Leesang dan sehelai selendang. Lawa dan harga cuma rm5. Murah kan?

Madi jumpa banyak dress dan pakaian lain yang superb lawa dan murah sangat. Again, MURAH..






Banyak lagi sebenarnya. Design pun lawa2. Kalau beli borong, korang mesti terkejut. Hahahaha. Tadi, Madi dengan mak dah cadang nak beli borong and jual kat blog/fb. Tapi was2 sebab takut tak laku. Muehehehe


4 comments:

  1. wah, topi leesang tu.. jeles ni.. hehe..
    btw, lawaaaaanya dress tu..

    ReplyDelete
  2. topi leesang tuuu..wah bestnye..klau madi jual lagi murah dari online shop lain sure laku :)

    ReplyDelete
  3. bestnyaaa ada topi leesang. hm jeles xD

    ReplyDelete
  4. dekat kenanga memang byk dress..sesuai la utk org btudung shopping kat sne..rambang mata..tp kne beli borong tu yg tak best ahahha

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.