Testimoni Mistine Lagi

Monday, March 10, 2014
Sorry ye. Madi banyak post pasal produk MISTINE ni. Maklumlah, produk ni tak popular lagi kat Malaysia sebab orang tak percaya dengan produk baru. Takpelah, kalau boleh nak jadikan produk Mistine ni terkenal perlahan-lahan macam Ephyra.




Ni produk terbaru Mistine. Tak jual lagi dah habis ditempah orang lain. Hahaha.. Madi pun tak sempat nak beli. SEDIH T_T

but peha ayam tu tak habis lagi.. Yang tu memang Madi dah confirm beli sebab bila Madi pakai kulit terasa macam kulit bayiiiiiiiiiiiii.. TERBAIK weyh!!
 

2 comments:

  1. produk kosmetik ke ni? apa pun biz yang diceburi jangan pernah give up..just go for it..gud luck :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.