Inilah barang Mistine yang saya kumpul



Cathy Doll dan Serum lotion tu percuma sebab beli produk atas rm50. ^_^
Nampak tak kegilaan Madi kat barang kecantikan.
Mula2 beli egg mask. Lepas dah yakin dengan produk ni, beli barang lain pula.
hah, start situlah Madi dah jatuh cinta kat jenama MISTINE ni walapun tak popular lagi kat Malaysia.

Korang nak beli produk Mistine, beli dengan saya.
Ada yang jual barang ni lebih mahal dari saya. So, nak harga murah jom beli dengan saya!
Boleh cuci mata kat sini ye


5 comments:

  1. Nak tanya, Jenama ni made in apa ehh ?

    ReplyDelete
  2. yang serum lotion tu memang best!wangi dan tahan lama kan..

    ReplyDelete
  3. Ouh. xpernah guna dan setakat ni xpernah dengar lagi brand ni.
    Thanks for the info :)

    ReplyDelete
  4. mya baru 1st time dgr brand ni...
    ohh ketinggalan zaman sungguh

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.