HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 3 February 2014

Mistine Egg White Peel Off Mask Memang best!



Ok, first time Madi beli  memang rasa teruja! Hahah. Tengok orang lain pakai Madi pun terasa nak pakai juga. =D
Mula2 pakai memang kekok sikit. Macam mana eh? 
Lepas dah apply kat muka, ingatkan kena basuh, tapi TAK.
Kita kena cabut macam shiseido mask tu.
Masa tu Madi letak sikit je kat muka, so susah sikit nak tarik.
Dah geram sangat, Madi pergi basuh muka! 
Nama produk ni egg, tapi takde bau telur pun. Bau dia sedap je. Tapi TAK BOLEH MAKAN =D
Then, korang boleh letak peha ayam tu kat muka.
VItamin E skin food capsule <--- yangg dapat free andrupa mcm peha ayam tu bukan untuk ditelan okey!
Gunting peha ayam,picit kat jari and apply seluruh muka serta leher. Esok pagi boleh tengok muka kat cermin. Berseri-seri macam pengantin baru. Hehehe ^_^

Madi tak guna lagi peha ayam tu sebab sayang <3

Testimoni pelanggan lain





5 comments:

  1. Benda ni boleh tahan berapa lama? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau saya, nak mauk 2 bulan tak habis2 lagi.

      Delete
  2. harga termasuk vitamin sekali ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau awak request, dapatlah secara percuma 1

      Delete
  3. bau dia mcm pelik skit kan?
    nnti nk try chorcoral or yg purple lak la..
    yg ni bau pelik tapi mmg superb gle !
    pakai kne tebal skit
    pastu bias kering betul
    tarik...
    licin lembut kulit :)
    kalau nk restock boleh restock kt MG .
    hrga ksih syg je bg :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen