Hadiah misteri Untuk 1st Anniversary by Madihah

Wednesday, February 12, 2014

Mistine Egg White Peel Off Mask



 



Madi jual barang ni and ramai yang berpuas hati. Harga pun murah saja, rm20 and korang akan dapat percuma 1 peha ayam! yeay!! Tapi ini bukan untuk dimakan.

Peha ayam tu sebenarnya Vitamin E skin food capsule. Yang ni apply kat muka selepas letak egg mask tu. Pakai sampai esok pagi. Madi pun ada juga tapi tak pakai sebab sayang. Huhuhu.

 Siapalah yg bertuah dapat hadiah ni eh? Pemenang yang dapat hadiah ni dikehendaki review produk ni. Nak tahu berkesan atau tak kat korang =D

Lepastu, siapa yang dapat Set beauty  pun dikehendaki review juga. Bolehlah lariskan jualan online shop ni :)  Gambar  

8 comments:

  1. waaahhh best..harap2 dapat beauty product tu :)

    ReplyDelete
  2. jm tgk top referral terkini..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/02/top-referral-terkini-giveaway-update-2.html

    ReplyDelete
  3. Visit instagram saaya Candycottonhoute

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.